Persoonlijke training

Ben je docent, coach, salesprofessional, advocaat, beroepsspreker?
Wil je leren om je stem als krachtbron in te zetten en daarmee anderen overtuigen en inspireren?

Je kunt nog zo deskundig zijn; het overbrengen van je boodschap vraagt om bewust gebruik maken van je verbale en nonverbale communicatie. Wanneer je je niet bewust bent van wat je doet met je stemgeluid, je presentatie, je communicatie, mis je belangrijke kansen! De kans om te beinvloeden, te inspireren, verkopen, leiden.

– dat mensen maar heel kort naar je luisteren?
– dat je je stem soms uit je tenen moet halen?
– dat mensen je vaak in de rede vallen?
– dat je stemvolume mist?
– dat je twijfel hebt over jouw impact als spreker?
– dat je niet altijd goed wordt verstaan?
– dat je je onzeker voelt als je voor een groep staat?
– dat je je communicatieve vaardigheden wilt perfectioneren?

In april verschijnt het boek hierover, meer informatie kun je lezen op deze pagina met een link waar je het boek kunt bestellen.

Veel klanten gingen je voor en ontwikkelden hun presentatie en stem zodat ze krachtiger over kwamen. Referenties kun je op deze pagina lezen.
Individuele training kan eenmalig of binnen een coachingstraject plaatsvinden.

Daarbij is uniek dat Debby als stemcoach jouw personal coach is; ze begeleidt je, ook na de training, ook in de praktijk richting jouw doelen. De regel niet tevreden, geld terug, is nog steeds geldig; Ad-voice gaat voor 9+ resultaat! Tot op heden is dat nog niet teleurgesteld.

Wil je het liever zelf doen? Doe dan de gecertificeerde online training (mét mogelijkheid tot persoonlijke feedback als je dat wilt).

Van Duuren Managementboek/AnderZ presenteert:

Je stem als krachtbron
Overtuigen en beïnvloeden met je stem

Uitleg over het boek;

Bij The Voice of Holland zien we hoe deelnemers in een split second beoordeeld worden, we zijn geraakt of niet. Ook met onze spreekstem worden we binnen één seconde beoordeeld op o.a. betrouwbaarheid en sympathie. Je stem is daarmee een belangrijk instrument om overtuigend over te komen en mensen te raken, of het nu gaat om het aansturen van een team als leidinggevende, het pitchen voor een project of een sollicitatiegesprek.

In Je stem als krachtbron vertelt Debby Mureau hoe je jouw stem zo aantrekkelijk, duidelijk én gezond mogelijk kunt gebruiken. Ze leert je wat ze businessprofessionals, politici, zangers en dj’s ook heeft geleerd: het trainen van je stem, je verstaanbaarheid, hoe je een hese stem kunt voorkomen en hoe je door middel van je stem snel contact kunt krijgen met mensen.

· Inclusief interviews met ervaren en professioanle stemmen, zoals Gerard Ekdom en Jan de Hoop.
· Met verrassende tips en leuke anekdotes
· Ook geschikt als cadeau!

Over de auteur
Debby Mureau is stemcoach en levert al meer dan twintig jaar stem- en presentatietraining aan business- en mediaprofessionals, politici, zorgverleners en bekende Nederlanders. Daarnaast is haar eigen stem regelmatig te horen in commercials, bedrijfsfilms, AV-producties, voice-respons-systemen, en is ze de stationvoice bij NPO radio 5.

Verschijnt: April 2016
Bestellen van het boek kan via onderstaande link.

Je stem als krachtbron, overtuigen en beinvloeden met je stem.