ONLINE TRAININGEN

Wil jij van mediaprofessionals leren hoe je elke dag overtuigend, professioneel en goed verstaanbaar spreekt? Zodat je met succes communiceert en meer invloed krijgt op je resultaten, ook als de druk op je werkzaamheden toeneemt?

Je werkt lange dagen, spreekt veel mensen. Ook telefonisch. Je weet dat jouw manier van communiceren direct invloed heeft op je resultaten. Het overtuigend overbrengen van je kennis bepaalt jouw succes en heeft invloed op je klanten, gasten of leerlingen.
Hoe vriendelijk, duidelijk, overtuigend komt je over? Dat inzicht heb je niet altijd voldoende. Je communicatie klinkt misschien niet altijd duidelijk of je komt anders over dan je bedoelde. Soms ben je moe van het vele praten en zou je wel eens willen weten hoe dat te voorkomen.
Je bent nieuwsgierig naar hoe je met je stem meer invloed kunt uitoefenen en hoe je professioneel kunt klinken. Je durft te oefenen met je stem en spraak en weet dat je ook je eigen ‘gewone’ stem weer uit de gereedschapskist kunt halen. Maar: als het nodig is klink je betrouwbaar, professioneel en overtuigend!

Debby Mureau is stem- en presentatiecoach, paramedisch stemtherapeut en oprichtster van Ad-voice (1995). Zij traint presentatoren, cabaretiers, DJ’s, politici en sales- en businessprofessionals op het gebied van professioneel, succesvol en gezond spreken.
Ze is spreker en trainer bij overheden en bedrijven op het gebied van klantcontact, hospitality en professionale communicatie. Daarnaast werkt zij zelf als stationvoice voor de NPO en is zij stem in bedrijfsfilms, E-learning programma’s en Voice Responssystemen.

Haar grootste drive is het naar boven halen en versterken van talent in de ander, het verbinden van mensen met elkaar en het inzetten van hun eigen passie en kracht.

Zij staat maandelijks met haar column in Zingmagazine, is vraagbaak als stemspecialist voor Gezondheidsplein en staat zelf regelmatig op het podium met haar eigen band. In het boek de charismatische vrouw van Lorraine Vesterink en Lizet van Triet zegt Debby: ‘charisma gaat niet over ego maar over uitstralen van een visie die allesomvattend wáár is voor jou. Daardoor straal, spreek en klink je vanuit je kern’.

Ad-voice

Bekijk hier mijn studytube trainingen online.

Tevreden clienten