Bestel het boek

Je stem als krachtbron
Overtuigen en beïnvloeden met je stem

Uitleg over het boek;

Bij The Voice of Holland zien we hoe deelnemers in een split second beoordeeld worden, we zijn geraakt of niet. Ook met onze spreekstem worden we binnen één seconde beoordeeld op o.a. betrouwbaarheid en sympathie. Je stem is daarmee een belangrijk instrument om overtuigend over te komen en mensen te raken, of het nu gaat om het aansturen van een team als leidinggevende, het pitchen voor een project of een sollicitatiegesprek.

In Je stem als krachtbron vertelt Debby Mureau hoe je jouw stem zo aantrekkelijk, duidelijk én gezond mogelijk kunt gebruiken. Ze leert je wat ze businessprofessionals, politici, zangers en dj’s ook heeft geleerd: het trainen van je stem, je verstaanbaarheid, hoe je een hese stem kunt voorkomen en hoe je door middel van je stem snel contact kunt krijgen met mensen.

· Inclusief interviews met ervaren en professioanle stemmen, zoals Gerard Ekdom en Jan de Hoop.
· Met verrassende tips en leuke anekdotes
· Ook geschikt als cadeau!

Over de auteur
Debby Mureau is stemcoach en levert al meer dan twintig jaar stem- en presentatietraining aan business- en mediaprofessionals, politici, zorgverleners en bekende Nederlanders. Daarnaast is haar eigen stem regelmatig te horen in commercials, bedrijfsfilms, AV-producties, voice-respons-systemen, en is ze de stationvoice bij NPO radio 5.

Verschijnt: April 2016
Bestellen van het boek kan via onderstaande link.

Je stem als krachtbron, overtuigen en beinvloeden met je stem.
/ berichten

Deel dit bericht